Svenska försäljare av Cafe/custom delar (shops selling cafe/custom parts swe)

Mr.B

Everybody likes curves, when we talk about roads.
Pojkar och flickor, vad har vi för butiker som säljer delar till våra byggen?

Gärna ställen i Sverige, men då vi är med i EU så funkar ju även butiker i EU-Länder bra i sammanhanget.
 
Tycker det är dåligt om sådana! Eller så är de skitdyra. Jag tar saken i egna händer och gjuter mina egna, men det blir ju inte riktigt perfekt finish.
 
Jo, lite illa är det allt framförallt om man ska ha specifikt Cafe-stylade grejor.
Göra eget är ju det bästa, iaf när det gäller sånt som tank/cuts etc. Blinkers, avgassystem etc är lite jobbigare att göra själv dock :) (Obs! jobbigare inte omöjligt)


Men här är några som har delar iaf :

Sverige
http://www.24mx.se/mc/ (för t.ex "progressive suspension" dämpare/fjädrar i sitt sortiment, perfekt för 70/80-tals hojar, även en modell av TT-styre/clubman)
http://calleschopperdelar.jetshop.se/FrameworkBasic/startsidan-c-384-1.aspx (Mest för chopper/bobbers, men lite annat smått o gott finns också)
http://www.lellesmc.se/lelles/index1.html (Om du behöver reservdelar till din hoj, har ett hyfsat utbud)


EU
http://www.louis.de/_10170cbc9490367e93bb0d2f86ccf40250/index.php?lang=en (Har faktiskt mer än man väntar sig, överkomliga priser och förvånansvärt snabb leverans)
http://www.digital-speedos.co.uk/index.asp (Varvmätare, Hastighetsmätare. Majoriteten elektriska mätare i analogt och digitalt utförande)



Släng in de sidor ni vet om så fyller jag på i första inlägget!
 
Det finns en man i Stockholm som heter Ingvar Larsson som gör kanonfina glasfiber delar till gamla klassiska hojar, och till mkt humana priser.
Jag handlar annars på www.kickstartershop.de och en del slitdelar på www.wemoto.com. Jag har återförsäljarstatus på Motogadgets instrument ifall ni är intresserade.
 
Kan inte rekommendera nccr.. extremt flexibla leveranstider, allt från några dar till 3-4 månader.
 
Back
Top Bottom